FollowRSSTwitter


Samengestelde Menwedstrijd te HeetenOp de 1e zaterdag van de Ponyweek zal het onderdeel dressuur, voor de aangespannen paardensport, gaan aftrappen voor de Samengestelde Menwedstrijd georganiseerd door Menvereniging Heeten. Allerlei combinatie’s van enkelspan pony t/m vierspan paarden zullen een nette proef laten zien aan officiële juryleden van de KNHS, die cijfers geven voor het getoonde. Na de dressuur volgt een vaardigheidsparcours, een parcours met kegeltjes waarbij men de balletjes er niet mogen afrijden. Elk balletje kost de menner strafpunten. Tevens moet er op tijd gereden worden. Ook dit wordt gereden onder officiële ogen van de juryleden.

Op zondag vind de zgn. marathon plaats. Ook dit jaar zijn er schitterende hindernissen ontworpen, waaronder de vertrouwde en altijd spectaculaire waterbak gelegen aan achterzijde de manege. Drie hindernissen zijn op eigen terrein te vinden.

Aanvang zaterdag en zondag om 08.30 uur. Toegang is gratis, volop en gratis parkeergelegenheid. Evenement eveneens toegankelijk voor minder validen. Programmaboek met fietsroute gratis af te halen bij de manege.

Opgave reeds mogelijk!


Kijk op Heetense Paardensportverenigingen.

U bent van harte welkom op onze spectaculaire wedstrijd!!

Meer informatie


Heetense Paardensportverenigingen.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.