FollowRSSTwitter


M.C. Freewheels Ponytoertocht


Ponytoertocht op de motor met MC Freewheels

De motorjongens van MC Freewheels uit Heeten organiseren dit jaar wederom hun jaarlijkse Ponytoertocht op de eerste zondag in de Ponyweek. Deelnemers kunnen kiezen uit 150 of 200 kilometer en hebben ook de keus de route op hun gps te downloaden of om hem uitgeprint mee op het stuur te krijgen.

“Born to be wild” zingt Steppenwolf in de klassieker Easyrider, en “heavy metal thunder” waar later nog een muziekstroming naar vernoemd is. Easyriders, dat past wel de Freewheels. Wild niet, te hard rijden ook niet. “We doen ons uiterste best niemand tot last te zijn. En dat gaat eigenlijk altijd wel goed. We kunnen ons wel voorstellen dat het even wat minder is als je in de tuin op een lekkere zondagmiddag vijftig motoren langs hoort komen. Maar daarna is het dan ook weer rustig. En we houden ons meestal keurig aan de snelheden, ook in de buitengebieden.”

Wel lekker met de kop in de wind het land doorkruisen, maar zonder haast. Dat doen de leden van Freewheels al meer dan 25 jaar, en eigenlijk al wel langer. Want de club is ontstaan omdat er altijd al toertochten gemaakt werden. Ruim 25 Jaar geleden is daar de club van gekomen. Nu met 120 leden.

U kunt inschrijven op zondag tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en de route naar de start is aangegeven. Wij hopen u graag te zien aan onze inschrijftafel.

P.S. Wilt u graag meerijden en u rijdt met navigatie, stuur dan een mail naar
MC Freewheels dan sturen we u de route ’s  toe, zodat u hem thuis kunt laden in uw navigatiesysteem.

Meer informatie


> www.mcfreewheels.nl
of kunt u contact opnemen met Marcel Logtenberg tel: 0572 38 08 26 of mailen naar:marcelencisca@hetnet.nl


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.