FollowRSSTwitter

Vele handen maken licht werk


Naast de organisatie van de verschillende programma-onderdelen door de Helami, Programma commissie en verschillende verenigingen, zijn er ook verenigingen (bijzonder) actief die geen 'eigen programma-activiteit' hebben.

Hieronder een overzicht van de verenigingen die achter de schermen een belangrijk, en onmisbaar, deel van de organisatie op zich nemen:

Scouting Heeten en de handbalvereniging Plus Severijn Heeten


Beide actieve verenigingen zijn ieder jaar weer druk met het verzorgen van de parkeerplaatsen bij de Ponymarkt en de Vlooienmarkt.

Verschillende terreinen aan de invalswegen van Heeten maken zij daarvoor klaar met linten en borden. De leden van beide verenigingen (en ook de ouders, niet te vergeten)! lossen elkaar af in 'ploegendiensten' en zorgen er zo voor dat parkeren geen probleem hoeft te zijn voor alle bezoekers van buiten Heeten.

Naast parkeerplaatsen beheert de Scouting ook de garderobe, inclusief de bemanning daarvan tijdens verschillende activiteiten, met name de activiteiten die 's avonds in de tent plaatsvinden. Klik hier voor meer info over de Scouting Heeten en over Plus Severijn Heeten

EHBO Heeten/Nieuw-Heeten


De EHBO staat paraat bij veel activiteiten in de dorpen. Zonder de EHBO mogen deze activiteiten niet doorgaan. In de ponyweek staat de EHBO vereniging met een groot aantal vrijwilligers klaar om te helpen waar dat nodig is.

Voor deze activiteiten heeft de vereniging een speciaal voor dit doel een verbouwde en ingerichte caravan tot haar beschikking. Deze caravan staat gedurende de feestweek bij het Dorpsplein.

Bij de activiteiten 's avonds is de EHBO in de tent aanwezig. Duidelijk herkenbaar door hesjes. Voorop staat natuurlijk dat we hopen dat hulp niet nodig is.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.