FollowRSSTwitter
ATB Ponyveldtoertocht, doe je mee?Mannen en vrouwen die zojuist een aantal uren met de mountainbike door de bossen hebben geploeterd en na afloop in de tent tevreden genieten van een consumptie en nog even met elkaar napraten. Als organisatie kun je heel blij worden van deze aanblik.

Het is in ieder geval het gevoel dat de organisatoren hebben bij de ATB Ponyveldtoertocht: sportiviteit en gezelligheid die hand in hand gaan. De tocht staat al weer voor de elfde keer op de kalender, maar heeft nu voor de derde keer in successie een plek binnen de Ponyweek gekregen.

Natuurlijk hoopt ATB Heeten het deelnemersaantal van 350 van vorig jaar te overtreffen.
“Het is ons streven om de grens qua deelnemers iedere keer te verleggen. Je moet echter wel realistisch blijven. Als het ‘s ochtends regent, heb je gewoon minder mensen aan de start.”

De Ponyveldtoertocht heeft een grote aantrekkingskracht op de regionale mountainbikers. Dat is enerzijds te danken aan de goede organisatie en de combinatie met het dorpsfeest, anderzijds aan de mooie routes die dit jaar over 35 en 60 kilometer gaan.

“We proberen ieder jaar een unieke route te vinden door de landelijke omgeving waarbij we altijd een wisselend gedeelte uit het Mountainbikenetwerk Salland als basis gebruiken.”

Meer informatie en/of opgeven?


> www.atbheeten.nl

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail