FollowRSSTwitter

HEETEN - Stichting Helami, de organisatie van de Ponyweek Heeten, heeft in nauw overleg met diverse partijen helaas moeten besluiten om het beoogde feestweekend, dat voor eind september in de agenda stond, af te gelasten.

“We gingen al voor een verkorte versie. In plaats van negen dagen werden het er drie. Het hele bestuur van Stichting Helami had er zin in en toch gooien de maatregelen zoals ze nu zijn roet in het eten”, aldus Femke Korenromp-Jansen, PR-verantwoordelijke van de stichting. Het bestuur werkt al maanden van te voren intensief samen met veel vrijwilligers, commissies en leveranciers. Inmiddels werd het tijd om ook hen duidelijkheid te geven.

“Van verschillende kanten horen we dat het op 20 september nog helemaal niet zeker is of alle maatregelen er af gaan en we een Ponyweek-waardig feest kunnen geven ook niet in een verkorte versie. Mochten de maatregelen op 20 september in positieve zin veranderen, dan is er te weinig tijd om te schakelen voor een vergunning die beoordeeld wordt op de dan geldende regels en om alles op te bouwen. En uiteraard spelen de financiële risico’s ook een rol. Hoe graag we het ook zouden willen, zien we op dit moment helaas geen manier om op een verantwoorde manier een feestweekend te organiseren. Uiteraard houden we onze blik op de toekomst en vertrouwen we erop dat we in 2022 weer een toffe editie van de Ponyweek kunnen neerzetten”.

Categorie AlgemeenBron Bestuur HelamiDatum 31/08/2021

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.