FollowRSSTwitter

Stichting Helami organiseert jaarlijks de Ponyweek; één van de vele gezellige feesten die ons dorp Heeten kent. Om de Ponyweek wederom tot een groot succes te maken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Secretaris voor ons dynamische en professionele bestuur; een organisatorisch talent die ons maandelijks ondersteunt tijdens de vergaderingen en geen actiepunt ontgaat.

Ben je 18 jaar of ouder? Houd je van feestjes? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je flexibel ingesteld? Dan pas je vast fantastisch binnen ons gezellige team!

Ik hoor je denken; ik wil zelf ook zo graag het feestje meevieren tijdens de week…
Wees niet bang, naast de organisatie van de week, is er voldoende tijd om volop te genieten en de nodige consumpties tot je te nemen:)

Wat vragen we van je?
Twee keer per maand vindt er een bestuursvergadering plaats. Jij bent tijdens deze vergadering verantwoordelijk voor het maken en verspreiden van de notulen. Uiteraard voorzie je ons van waardevolle input tijdens de vergadering en denk je mee over nieuwe concepten. Is dat alles? Ja! Eigenlijk wel.

Uiteraard zorgen we er met het hele bestuur samen voor dat tijdens de Ponyweek alles fantastisch verloopt. Je wordt ingedeeld op de dagen waarop jij hebt aangegeven beschikbaar te zijn.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!
Stuur een mailtje naar Femke Korenromp (femkejansen8@hotmail.com).

Uiteraard mag je eerst een paar vergaderingen meedraaien, om te ervaren wat er precies van je verwacht wordt en om te ervaren hoe gezellig de afterparty’s zijn:).

Wij kijken in ieder geval ontzettend uit naar je reactie!

Bestuur, Stichting Helami Heeten

 | Stichting Helami zoekt een enthousiaste secretaris! (M/V)


Categorie ProgrammaDatum 08/03/2019

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.