FollowRSSTwitter


De laatste zondagmiddag is voor iedereen


‘Oma, wat doe ieje dan hier?’

Op zondagmiddag, als alle mensen nog in de feeststemming zijn, is het tijd voor de afsluiting van de ponyweek. ‘Het is een gezellige middag voor jong & oud', zeggen Paul Reimert en Femke Jansen over de zondagmiddag van de ponyweek. Dat blijkt ook wel uit het programma.

De zondagmiddag begint namelijk met een oldtimer toertocht, waarvoor een route door de omgeving is uitgezet. Oude brommers, solexen, trekkers en vrachtwagens mogen allemaal mee doen.

Er is Heeten’s got Talent. Een talentprogramma voor kinderen van de basisschool. Ook dit jaar komen er weer veel verschillende leuke acts langs: circus en playbackacts, voetbalkunstjes, acrobatiek, je kunt het zo gek niet bedenken.

Om 15.00 uur is het tijd voor de defilé van de Oldtimer toertocht. ‘De voertuigen worden ontvangen met fanfaremuziek,” vertelt Femke Jansen. “De verschillende programmaonderdelen komen samen, en dan barst het feest los.”

Dat doet het ook zeker. Want alle mensen komen samen op het plein en om 15.30 uur is het tijd voor een Hollands knalfeest met medewerking van een DJ en verschillende Nederlandstalige zangers .


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.